Skip to content

Wintersun, in premiera la Bucuresti

WINTERSUN, una dintre cele mai importante formații de melodic death/ extreme power metal ale momentului, va concerta în premieră în România în data de 7 octombrie 2017, la Arenele Romane din București.

 Wintersun este o formație finlandeză înființată de multinstrumentistul Jari Mäenpää în anul 2003, timp în care artistul era și frontmanul trupei Ensiferum. Mäenpää a ales numele „Wintersun” dintr-o listă pusă la dispoziție de un prieten, explicând mai târziu că „Winter reflectă latura rece și furtunoasă a albumului și, de asemenea, melancolia și magia finlandeză. Sun se referă la senzația de ‘univers, spațiu și stele’ a albumului, puternic conectată cu versurile”.

 Show-ul care va fi susținut la București face parte din turneul de promovare a noului album, „The Forest Season”, care va fi lansat în data de 21 iulie 2017 via Nuclear Blast Records.

Biletele au fost puse deja în vânzare și se pot achiziționa online pe www.ambilet.ro la următoarele prețuri:

Early Bird 1 (primele 100 bilete) – 69 lei

Early Bird 2 (următoarele 200 bilete) – 79 lei

Normal Ticket – 85 lei

În seara evenimentului – tba

În urma unor discuții cu managementul formației, pass-urile pentru Meet & Greet nu vor putea fi puse în vânzare, însă vom avea acces la 20 pass-uri Meet & Greet care vor fi oferite la concurs prin intermediul www.maximumrock.ro în zilele următoare pentru cei care doresc.

Citește în continuare