Skip to content

Untold 2017 – editie la superlativ

“Am pregatit cea mai de succes editie de pana acum!” anunta organitorii fenomenului Untold, in cadrul unei conferinte de presa premergatoare celui mai asteptat si iubit festival de muzica electronica din Romania ce va avea loc la Cluj Napoca, in 3-6 august 2017.

Cea de-a treia editie Untold reprezinta o investitie de peste 10 milioane de euro si se estimeaza ca evenimentul va fi unul sold-out, iar bugetul marit se va regasi si la nivel de experienta traita in cele patru zile de festival.

Bogdan Buta, managerul festivalului, a povestit ce inseamna Untold 2017: “Ne asteptam la cea mai reusita editie de pana acum, cu un impact si mai mare, iar in acest sens am investit peste 10 milioane de euro in experienta ce va insemna Untold. Am crescut cu 50% bugetul alocat artistilor, vom avea mai multe scene si decoruri mai multe in festival, productie si spectacol mai mare, dar si sunet mai mult. Vor fi peste 200 de artisti in cele patru zile de festival, iar in alegerea lor s-a tinut cont de preferintele fanilor, carora am incercat sa le satisfacem dorintele. Untold nu inseamna doar muzica, ci o experienta aparte si ne bucuram de feedback-ul pozitiv din zona artistilor prezenti la editiile precedente. Vrem sa oferim o fantezie in viata reala, cea mai inalta experienta pe care o poate trai un tanar in Romania la un pret accesibil cu sprijinul partenerilor”.

Untold, aproape sold-out
Festivalierii vor avea parte de un program mai intens fata de primele doua editii, in arealul festivalului urmand a fi amplasate in acest an peste 10 scene. 320.000 de persoane este traficul total pe care organizatorii il asteapta, ei estimand ca evenimentul va fi sold-out. “Fanii sa se grabeasca sa-si cumpere bilete sau abonamente pentru ca ne apropiem de traficul de anul trecut, pe care l-am crescut cu 7%. Mai avem disponibile 5000 de abonamente si 2000 de bilete pe zile si credem ca se vor epuiza toate”, a mai spus tanarul manager al fenomenului Untold, acesta precizand ca pentru editia din 2017 nu vor fi scene unde clujenii sa aiba acces gratuit la concerte.

Detalii despre festival, cazare, programul pe zile al artistilor il gasiti pe noul site: www.untold.com

Text si foto: Lucian DANCIU

Citește în continuare