Skip to content

Maine incepe Dakini, primul festival international estival de pe litoral

Cu un picior deja in sezonul estival, festivalul Dakini, aflat la prima editie, bate la usa. Cateva ore ne mai despart de o vacanta promitatoare, care imbina relaxarea cu muzica, meditatia cu sportul si cu mancarea sanatoasa, in cele 4 zile si 4 nopti ale evenimentului, la malul Marii Negre.

Astfel, in perioada 29 iunie – 2 iulie 2017, peste 100 de Dj vin din intreaga lume sa mixeze pe cele 3 scene amenajate pe plaja de la Tuzla. Dakini combina muzica chillout, psytrance si micro-house, pe gustul tuturor, mai ales al celor familiarizati cu festivaluri similare din Europa, precum „Ozora” (Ungaria), “Shankra” (Elvetia), “Boom Festival” (Portugalia) sau “Tree of Life” (Grecia). La festivalul Dakini gasim:

3 corturi yoga
3 scene cu muzica
peste 100 DJ internationali
peste 30 profesori de yoga si dezvoltare personala
4 zile si 4 nopti de muzica chillout, psytrance si microhouse

De la ora 10 pana la miezul noptii in fiecare zi, in perimetrul celor 15 hectare unde are loc Dakini Festival se vor organiza workshopuri de dezvoltare personala, ateliere de pictura, cursuri de yoga oferite gratuit de profesori internationali veniti, si ei, din intreaga lume, sa ne impartaseasca din tainele unui mod de viata in armonie, liniste si echilibru.

Biletul costa 355 lei pentru toata perioada festivalului si poate fi achizitionat de aici: http://dakinifestival.com/tickets/. La 3 bilete cumparate primesti inca unul, bonus. Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani pretul biletelor este de 266,25 lei.

 

Citește în continuare