Skip to content

Untold 2017 – Productie, activitati si masuri de siguranta

Taramul plin de magie si fantezie UNTOLD, inseamna in 2017 peste 230.000 de metri patrati in care aproape 200 de artisti vor concerta pe cele 10 scene ale festivalului. Scena principala, DRAGON’S NEST va fi si in acest an cea mai mare scena a unei productii din Romania, avand dimensiuni impresionante: 100 de metri latime si peste 35 de metri inaltime. Toate cele 10 scene din festival au cate o poveste si un design deosebit la care au lucrat zeci de arhitecti, ingineri, ilustratori si sute de oameni din echipele tehnice, care au ajutat la montarea lor.

UNTOLD 2017 inseamna REAL LIFE-FANTASY si se transforma intr-o lume magica plina de personaje fantastice. La Foisorul din Parcul Central, festivalierii pot deveni pentru o zi, regi, regine, zeite, zei si pot lua acasa amintiri din lumea fantastica. Mai apoi pot traversa taramul traditiilor autohtone si pot deveni transilvaneni in 5 pasi, la Transilvania All Inclusive. Aici vor descoperi costume populare, motive traditionale si pot gusta din bucate gustoase.

Fantasy Corner vine cu surprize si dezlantuie fantezia cu tatuaje henna, glow in the dark, dar si accesorii cu care fanii festivalului devin parte din poveste. Pentru look-ul de festival, designerii romani au pregatit colectii capsula, in serii limitate, care pot sa fie achizitionate de la Fashion Story din interiorul Casinoului. Iar pentru a completa tinuta de festival, atat la Fashion Story cat si la Fantasy Corner, stilistii ne ajuta cu cel mai cool make-up si hairstyling.

Animatori pe picioroange, acrobati, magicieni, zone de poveste si multe surprize asteapta sa fie descoperite sau experimentate in lumea plina de magie UNTOLD 2017.

Una din surprizele acestei editii este DRAGON’ S EYE, o roata de observatie de peste 40 de metri, in care participantii se pot urca si pot avea o viziune mai clara si mai larga asupra taramului UNTOLD.

MASURI SPECIALE DE SIGURANTA
Si in acest an autoritatile de siguranta si ordine publica locale si nationale sustin buna desfasurare a festivalului, transformand UNTOLD in cele 4 zile, in cel mai sigur loc din Romania. Pe langa cei peste 1200 de jandarmi, politisti, pompieri, medici si piloti ai Unitatii Speciale de Aviatie Cluj-Napoca care vor actiona in sistem integrat pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica in festival, peste 650 de agenti de securitate privati vor asigura suplimentar paza si ordinea pe durata celor 4 zile.

PREGATIRI PENTRU ZILELE CALDUROASE
In festival vor exista 8 puncte de prim ajutor unde participantii au la dispozitie gratuit, apa potabila, iar toate cismelele cu apa din Parcul Central vor fi functionale. In plus, organizatorii au pregatit in fata scenelor baxuri cu apa care vor fi distribuite gratuit participantilor la festival. In perimetrul festivalului vor exista peste 400 de metri liniari de baruri cu peste 60 de tone de gheata. De asemenea pentru angajatii si colaboratorii festivalului vor fi pregatite doua tiruri cu apa potabila.

 

Citește în continuare