Skip to content

Major Lazer, George Ezra si un pic de circ in ziua 4 la Sziget Festival 2017 (galerie foto)

Prima zi din saptamana, dar penultima de Sziget Festival, a inceput cu britanicul George Ezra. Am fost placut surprinsa de interpretarea impecabila a acestuia pe scena. 
 
 
Au urmat Glass Animals, care au fost la Summer Well in urma cu cateva zile, si la fel, show-ul acestora a fost unul jucaus si dansant. Pe de alta parte, am simtit ca solistul avea vocea putin obosita dar a reusit totusi sa duca la capat intregul concert.
 
Publicul norocos din fata scenei a primit ananasi din partea acestuia fiind in tematica intregului show avand chiar si cactusi pe scena. 
 
 
Petrecerea tematica a zilei a fost Pom-Pom Party unde toata lumea a primit o pereche de pom-poms in diverse culori precum rosu, albastru, verde, galben sau mov. La ora 7 intregul public din fata scenei s-a zbenguit pe ritmurile dinamice si a sarit in aer si dansat precum majoretele creand o mare de culoare. 
 
Imediat dupa, au urmat Two Door Cinema Club care au deschis show-ul cu melodia Cigarettes In The Theater. N-au lipsit nici cunoscutele lor piese precum Something Good Can Work sau What You Know.
 
 
Cei mai asteptati au fost Major Lazer care au facut un show exploziv. Cei doi DJ Jillionaire si Switch alaturi de producatorul Diplo au facut publicul sa sara in aer pana noaptea tarziu. Cele patru dansatoare le-au aratat fetelor din public cum sa se miste pe ritmurile electronice, dancehall si reggaeton. 
 
N-au lipsit din repetoriu celebrele Lean On, Cold Water si Light It Up. Au remixat si o multime de alte piese cunoscute precum Gasolina al lui Daddy Yankee. 
 
 
Am fugit in capatul celalalt al insulei pentru a prinde show-ul de la miezul noptii de la Cirque Du Sziget unde am avut placerea sa ii vedem pe canadienii din Quebec Cirque Alfonse: Barbu.
 
Nu mai fusesem la circ din copilarie, fiind impotriva abuzului fata de animale, insa aici nu au fost prezente ceea ce m-a bucurat. Canadienii au facut un show de exceptie plin de acrobatii, jonglari si gimnastică. A fost prezent si un ventriloc iar toata trupa nu a ezitat sa interactioneze cu publicul din primele randuri.
 
 
Simpaticii barbosi, cu un look de lumberjack autentic canadian, au captivat atentia tuturor cu abilitatile si talentele lor. Muzica a fost foarte dinamica fiind prezenta o trupa de instrumentisti pe scena. 
 
Cu ocazia participarii la circ am luat si ultima stampila pe pasaportul Sziget iar maine urmeaza sa devin oficial Szitizen.
 
 
Cu o scurta pauza la standul de masaj, unde voluntarii le faceau masaj la spate petrecaretilor care simteau ca au stat mult in picioare sau au dormit stramb, am fugit la scena A38 unde urma sa vina australianul Flume. Din pacate se atinsese capacitatea maxima iar din motive de siguranta nu am putut intra pentru a-i vedea show-ul intreg al acestuia. Am avut placerea totusi de a sta afara si a asculta cateva piese de-ale acestuia si remixul meu preferat Tennis Court.
 
Urmeaza ultima zi din cadrul festivalului Sziget si se spune ca va fi o noapte de neuitat pe scena urcand The Kills, Birdy, Alt-J, Nothing But Thieves, Breaking Benjamin si Interpol. Show-ul de final va fi alaturi de Dimitri Vegas & Like Mike.
 
Va lasam acum cu o galerie foto din ziua patru de Sziget Festival.
 
Text: Carina Coman

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro

Citește în continuare