Skip to content

Spectacolul Cum se face, cu Octavian Strunila si Paul Ipate

Events anunta punerea in vanzare a biletelor pentru productia “Cum se face”; spectacolul in regia si dupa scenariul lui Octavian Strunila; ii are in distributie pe Octavian Strunila, Anca Dumitra, Delia Nartea, Alexandru Conovaru si Paul Ipate. Spectacolul de comedie se joaca vineri, 24 noiembrie, la Sala Palatului.

Inspirat din viata reala, spectacolul prezinta lumea plina de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Spectatorii devin martori ai procesului de creatie prin care trec artistii, cu o sumedenie de momente comice si inevitabile rasturnari de situatie, de la prima zi de repetitie pana in noaptea premierei.

Octavian Strunila, regizor, actor si scenarist, a declarat: “Spectacolul Cum se face e o comedie incitanta, mondena, tocmai pe gustul spectatorului care inca nu prea are timp sa mearga la un teatru clasic. Acest spectacol aduce intotdeauna bucurie in sufletele spectatorilor si reuseste sa puna mari semne de intrebare vis-a-vis de carierele pe care ni le alegem in viata.”

Programat pentru vineri, 24 noiembrie 2017, la orele 20.00, spectacolul de comedie “Cum se face” are durata de o ora si douazeci de minute, fara pauza. Accesul in sala se face incepind cu orele 19.00. Scena e dotata cu doua ecrane de proiectie pentru ca spectatorii care aleg biletele mai departe de scena sa nu piarda nicunul dintre gesturile actorilor. Biletele au fost puse in vanzare i in reteua eventim.ro. Preturile biletelor sunt: 50, 65, 85 si 110 de lei.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.eventim.ro

Bilete disponibile pe www.eventim.ro

 

Citește în continuare