Alice Cooper isi indulceste fanii cu propriul lapte cu ciocolata. Plus cateva retete preferate de bauturi din cartea sa de cocktailuri
Legenda rock, Alice Cooper, va colabora cu o companie de lactate din Arizona pentru a lansa propria sticla de lapte cu ciocolata, in editie speciala, disponibila in aceasta toamna.
Vestea a devenit publica saptamana trecuta printr-o postare pe Instagram a agentiei de marketing Ideas Collide. Postarea includea imagini cu Alice Cooper de la o sedinta foto al produsului.
Incasarile obtinute din vanzarea laptelui cu ciocolata creat in colaborare cu brandul Danzeisen Dairy vor fi daruite asociatiei nonprofit a cantaretului, Solid Rock.
Fondata in 1995, de catre Alice si Sheryl Cooper, organizatia ofera cursuri gratuite de muzica, film, dans si arta pentru tinerii din Arizona.
Cooper si Danzeisen Dairy nu au anuntat inca o data de lansare a sticlei de lapte cu ciocolata, dar este posibil sa ajunga pe rafturile magazinelor spre sfarsitul acestui an. Bautura va fi disponibila pentru livrare la domiciliu si in magazinele alimentare din Arizona. Ambalajul sticlei va fi personalizat cu imaginea legendarului muzician sub forma de desen grafic.
Pe 15 mai, Alice Cooper a lansat primul single din 2020, intitulat „Don’t Give Up”. Piesa inspirata de coronavirus are un videoclip care contine cadre trimise de fani.
In iunie 1973, revista Creem a indemnat cititorii sa descopere cartea cu retete de cocktailuri „Alcohol Cookbook and Timetable for World Conquest” a muzicianului si compozitorului american Alice Cooper.
Cartea celebrului cantaret contine 23 de retete dintre care 22 de bauturi si un remediu de mahmureala.
Unul dintre faimoasele cocktailuri reinventate este „Pinacolada A La Cooper”, iar reteta acestuia este pentru 6 persoane. Ingrediente de care aveti nevoie: 300 ml rom 151 Proof, 1/6 ananas proaspat, taiat bucatele, 60 ml suc proaspat de ananas si 450 ml de lapte de cocos.
Bautura se prepara astfel: turnati romul intr-un bol si inmuiati bucatile de ananas. Apoi se adauga intr-un blender, cu inca 60 ml de rom. Se completeaza cu laptele de cocos, 60 ml de suc proaspat de ananas si cuburile de gheata de la o tava mica. Amestecati pana cand se raceste. Decorati cu ananas si cirese.
Pana urma sa se confrunte cu 20.000 de maniaci adolescenti care urlau in timpul concertelor, Alice Cooper isi pregatea o bautura pre-show, numita „Royal Setup” din 60 ml de whisky Crown Royal, 250 g Coke si 1 cub de gheata.
Pentru cocktailul „Velvet Hammer” este nevoie de 30 ml gin, 30 ml brandy de caise, 30 ml vermut sec, 1/4 dintr-o lingurita cu lichior Maraschino si o patrime dintr-o lingurita de bitter de portocale. Toate ingredientele se amesteca cu gheata si se toarna intr-un pahar standard de cocktail.
O alta bautura este Lizard Skin, care se prepara foarte simplu. Se stoarce continutul de la o jumatate de portocala mare, se toarna peste 45 ml de coniac, i se da foc pentru o clipa dupa care se bea imediat.
Pe langa retetele de bauturi se gaseste si un remediu pentru mahmureala al faimosului muzician.
Numit „Tunafish Malted”, se prepara dintr-o conserva de ton, doua cupe de inghetata de fistic si 120 ml de frisca. Toate ingredientele se amesteca si se bea rapid inainte de culcare.
Pana in ’73, regretatul Glen Buxton, care a contribuit cu patru retete la aceasta carte de bauturi, fusese deja internat pentru pancreatita si avea interzis sa mai bea din nou, nefiind cea mai seducatoare reclama pentru un pahar rece cu bautura lui preferata, Buxton’s Bomber.
Pentru a prepara licoarea se amesteca 45 ml coniac, 15 ml lichior triplu sec cu aroma de portocala Cointreau, 15 ml Anisette – un lichior cu aroma de anason care se consuma in majoritatea tarilor mediteraneene, si 30 ml de vodka, se agita bine cu gheata si se toarna intr-un pahar mare.
Cartea contine si retetele preferate ale altor muzicieni americani printre care Michael Bruce, Dennis Dunaway si Neal Smith.