Denis Hanganu „Ii multumesc mamei pentru spiritul tenace si doza de realism care ma ajuta mereu sa ma ghidez corect”
In luna martie, actorii si mamele lor sunt prezenti pe urban.ro intr-un proiect special care urmareste sa va arate cat de importanta e sustinerea parintilor in cazul in care tinerii aleg o meserie vocationala, dar si sa aduca multumiri emotionante mamelor de orice varsta si din orice generatie.
Denis Hanganu are 29 de ani si este cunoscut publicului din rolurile in serialele “Sacrificiul” (Antena 1 , acum poate fi urmarit si pe Netflix) si “Clanul” (Pro TV).
Cinefilii l-au mai putut vedea in filmul “Camp de maci”, in regia lui Eugen Jebeleanu.
Denis este un actor pe care il puteti vedea si in teatru, chiar in aceste zile el joaca in spectacolul Constantin, alaturi de Gelu Nitu, la Teatrul Godot.
Ce a zis mama ta cand i-ai spus ca dai la teatru?
Cand i-am zis mamei ca vreau sa dau la actorie am simtit in raspunsul ei o combinatie de emotii. Era cumva surprinsa si putin nelinistita, fiind probabil ingrijorata de incertitudinea si dificultatile pe care le implica aceasta cariera. In acelasi timp a incercat pe cat a fost posibil sa-si arate sprijinul neconditionat pentru alegerea mea. M-a intrebat despre planurile de viitor in directia asta si dupa ce am avut o discutie lunga si sincera despre determinarea mea de a da la teatru, a inceput sa ma incurajeze din ce in ce mai mult, sustinandu-mi decizia luata.
Ti-a vazut spectacole/ filme/ emisiunile la tv? Care? Si ce opinie a avut …
Bineinteles. A fost una dintre cele mai constante si entuziaste spectatoare ale tuturor proiectelor mele din teatru si film. Nu locuieste in Bucuresti asa ca prezenta la multe dintre spectacole a fost o provocare din punct de vedere al programului. Noroc cu rolurile pe care le-am avut in mai multe seriale cu vizibilitate nationala pentru ca astfel imi poate urmari munca usor, direct din fata micului ecran. Fie ca a fost vorba de primele roluri episodice sau de cele de protagonist din „Sacrificiul” ori mai nou, „Clanul”, a nu a ratat nicio secventa, nicio aparitie sau interviu. Una peste alta stiu ca este mandra de mine si asta e tot ce conteaza in contextul dat.
Pentru ce i-ai multumi mamei tale, ceva care iti este util acum in meseria pe care o ai…
As dori sa ii multumesc pentru spiritul tenace si doza de realism care ma ajuta mereu sa ma ghidez corect, intr-o lume atat imprevizibila si subiectiva precum cea a teatrului, respectiv a cinematografiei. Datorita unor valori ca cele mentionate mai sus, am reusit sa cladesc o baza solida de incredere in capacitatile mele, esentiala de altfel in aceasta meserie plina de provocari.