Lifting facial si producerea colagenului prin intermediul tratamentului cu vacuum
Crearea unei rutine de ingrijire a tenului reprezinta decizia corecta pentru intarzierea aparitiei ridurilor, mentinerea unui aspect curat si sanatos. Vacuum-ul facial actioneaza asupra tesutului conjunctiv cutanat si subcutanat al epidermei, fiind non-invaziv si favorizand eliminarea toxinelor. Se numara printre procedeele eficiente care mobilizeaza tesutul, redand fermitatea si elasticitatea pielii, avantajand o exfoliere delicata si restablind luminozitatea naturala a pielii.
Vacuumul facial stimuleaza mecanismele proprii ale tenului in lupta cu ridurile
Desi acest tratament dateaza inca din vremurile egiptene, odata cu dezvoltarea tehnologiei beneficiile oferite s-au extins. Tratamentul incepe cu stimularea nodulilor limfatici din zona claviculei, apoi se maseaza gatul si se ajunge traptat la fata. Sedinta dureaza aproximativ 10 minute si pentru rezultate mai bune se combina cu alte proceduri cosmetice. Metoda pe baza careia functioneaza acest tratament mai este numita si aspiratie, procedeu care sta la baza un masaj facial profund si sistematic denumit masaj endermologic. Acesta are rolul de a stimula sinteza de colagen si elastina, menita sa reduca ridurile de expresie, cearcanele si pungile de sub ochi. In acelasi timp este dedicat si persoanelor care doresc sa scape de barbia dubla, respectiv sa isi ridice pometii.
Dispozitivul utilizat asemanator unui stilou ofera la nivelul subcutanat, masajul cu vacuum care stimuleaza circulatia limfo-venoasa, imbunatatind curatarea si decongestionarea tesuturilor.
Iar la nivelul pielii, acesta realizeaza o exfoliere foarte fina, indepartandu-se celulele moarte, iar tenul ramane astfel catifelat si luminos. Rezultatul va fi un lifting profund, va provoca drenajul limfatic pentru ochii incercanati si cu pungi si este ideal mai ales pentru persoanele care au retentie hidrica patologica. Nu in ultimul rand, favorizeaza eliminarea reziduurilor sebacee, a punctelor negre, impulsioneaza circulatia sangvina cu aproape 400% si cresterea productiei de colagen cu pana la 130% in cazul efectuarii acestuia pe o perioada indelungata.
Desi pe piata au aparut o serie de aparate care va pot ajuta sa realizati singure acest tratament va recomandam sa apelati la un salon specializat, intrucat realizarea tratamentului cu vacuum acasa poate provoca roseata excesiva la nivelul epidermei sau vanatai, in cazul in care venele sangvine se afla la suprafata. Daca totusi achizitionati un instrument de acest tip, optati pentru unul cu putere medie si cu sonde interschimbabile, care sunt destinate ingrijirii speciale a fetei si cu ajutorul carora puteti efectua mai multe tipuri de procedee.