Skip to content

Se pregateste o reuniune a liceului West Beverly Hills High School, 90210. In toamna Shannen Doherty, Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Brian Austin Green se reintalnesc. Serialul adolescentei anilor 90 e acum pe voyo.ro

Absolventii din Beverly Hills, 90210, Shannen Doherty, Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Brian Austin Green, Ian Ziering si Gabrielle Carteris se vor aduna cu totii la 90s Con din Tampa, Florida, anunta presa americana.

Desigur evenimentul planificat si agreat cu distributia serialului va avea loc daca pana la acel moment va inceta greva actorilor, pentru ca in timpul grevei participarea la orice eveniment public al oricarui actor care este inscris in SAG este interzisa.

Daca totul merge bine, distributia va participa la un panel 90210 si va lua parte la intalniri cu fanii in perioada 16 si 17 septembrie la Tampa Convention Center.

Aceasta va fi cea mai mare reuniune a distributiei 90210 din ultimii ani, Green si Carteris participand pentru prima data la acest festival.

Beverly Hills, 90210 a rulat timp de 10 sezoane, din 1990 pana in 2000. Cu toate acestea, distributia a pastrat legatura in anii de dupa ce indragita drama pentru adolescenti a iesit din emisie.

In 2016, toti, cu exceptia lui Doherty – care la acea vreme facea tratamente de radioterapie pentru cancer la san – s-au reunit pentru REWind Con. In timpul panelului, Luke Perry, care a murit in 2019 la varsta de 52 de ani, i-a adus un omagiu lui Doherty.

„Doherty a fost o parte foarte importanta a succesului serialului”, a spus Perry, potrivit Entertainment Weekly. „Niciunul dintre noi nu ar fi fost astazi aici fara Shannen. Ea a trecut prin multe. Nu se simte bine acum, dar, uneori, contributiile ei sunt minimalizate.”

Spelling si Garth au continuat, de asemenea, sa dezvolte o prietenie in afara serialului, ceea ce a inspirat crearea podcastului 90210MG.

„Am fost cele mai bune prietene, in afara camerei de filmat, timp de 30 de ani, asa ca initial am vrut doar sa facem un podcast pentru prietene si sa vorbim despre cum este sa treci prin fiecare deceniu si tranzitie a vietii tale impreuna si sa fii in continuare [mai puternica] ca niciodata”, a declarat Spelling pentru NBCLA in 2020. „Si apoi ne-am spus: „Oh, dar fanii, ei vor 90210″, asa ca am decis sa facem un mix xu detalii de la filmarile de atunci, ceea ce stim acum despre colegii nostri si vietile noastre private.”

Pentru adolescentii de astazi care vor sa inteleaga cu ce filme au crescut parintii lor, Beverly Hills 90210 poate fi gasit pe voyo.ro. difuzat in Romania in anii 90, imediat dupa revolutie, el a dat accesul unei generatii la informatiile unei vieti “americane”. Vazut astazi, serialul are un ritm foarte lent (doar genericul de deschidere are 2 minute, mult prea mult pentru atentia tinerilor de astazi) si este destul de tezist, cu teme “educative” raportate la vremuri. E interesant insa de vazut in familie pentru cateva episoade pentru ca poate duce la discutii interesante despre diferentele dintre generatii.

Citește în continuare