Skip to content

#SprijinaAfacerileLocale: 20 de ferme care livreaza legume si carne in conditii sigure

Micii producatori de legume sunt printre cei mai afectati in aceasta perioada pentru ca pietele nu mai sunt vizitate de clienti care prefera comezile online la marile supermarketuri, iar marfa lor e foarte perisabila.

Iata 20 de mici afaceri – sere si ferme – care livreaza in Bucuresti prin comanda online. De la muraturi si zacusca pana la legume proaspete, carne si dulceturi, facute traditional.

Fiecare cos de legume cumparat inseamna un ajutor imens pentru fiecare fermier, dar si mancare sanatoasa pentru dvs in aceasta perioada.

Ferma Bauer – un proiect de familie, dupa principii traditionale, cu doar 1000 mp de teren, care produce legume utilizand doar produse si tehnologii ecologice 100%, inca din 2013.

Aflata la 40 km de Bucuresti, in judetul Dambovita, ferma cultiva legume din seminte romanesti, fara fortarea solului si plantelor, astfel incat si tratamentele fitosanitare sa fie minime. Legumele sunt recoltate proaspete si livrate in cel mult 48 ore de la recoltare, asadar este cea mai proaspata salata de care va puteti bucura. Ferma Bauer produce si alte bunatati printre care zacusca cu legume coapte direct din gradina si suc de rosii.

Preturile variaza intre 5 lei – o legatura de usturoi verde pana la 10 lei un mix de salata (500g).

Comenzile se pot plasa la 0733 029 950 sau online pe www.fermabauer.ro. Plata se face doar prin transferarea valorii comenzii fie prin Revolut sau prin transfer bancar. La confirmarea comenzii se va comunica cat si unde se poate efectua plata.

Construita din dragoste pentru natura si gastronomia traditionala, intr-un loc plin de istorie si frumusete naturala — zona Dealu Mare, satul Tohani, judetul Prahova, Ferma Dacilor dispune de-o crescatorie de porci Mangalita, una de berbecuti si una de bibilici si gaste, crescute natural.

Locul din inima padurii aduce acum in casa oamenilor camara sa cu bunatati: lactate, branzeturi, oua, carne si preparate din carne proaspata, produse coapte si afumate, cat si bors de putina, muraturi asortate, dulceata de ardei sau o selectie de vinuri de la Crama Boian sau Crama Stanca.

La capitolul branzeturi, un kilogram de branza de burduf costa 55 lei, iar cascavalul afumat costa 50 lei. Un borcan de dulceata de mure fiarta in Cabernet Sauvignon se poate achizitiona la pretul de 25 lei/300 g, iar un borcan de gem cu prune la 25 lei/300g. Intreaga lista de preturi poate fi consultata pe pagina de Facebook Ferma Dacilor.  

Produsele comandate se livreaza in Bucuresti de 2 ori pe saptamana, urmand apoi, daca exista cerere, la 2-3 zile lucratoare in conditii de siguranta cu efortul de a se limita contactul direct cu persoana care livreaza. Comanda minima este 200 lei si se poate achita numerar sau prin transfer bancar. De asemenea, Ferma Dacilor preia comenzi si pentru orasele Ploiesti si Buzau.

Comenzile se plaseaza telefonic la 0728757048 sau pe e-mail la [email protected]

Ferma Cocosu’ Rosu este o reteta traditionala de succes si sursa preparatelor autentice romanesti pentru restaurantul din Bucuresti cu acelasi numele.

Considerata o gospodarie traditionala, ferma a impus un standard inalt al calitatii preparatelor. Printre sortimentele de produse gurmanzii pot comanda carne proaspata si produse preparate din carne de porc, de pasare, de oaie, lapte si produse din lapte, dar si dulciuri traditionale realizate la comanda: cozonac si pasca (35 lei/kg), cat si produsele gata preparate: sarmale, drob de miel sau de pui. Lista de preturi se gaseste aici

Ferma Cocosu’ Rosu livreaza toata gama de produse naturale in imprejurimi si pe raza sectorului 6. Bunatatile pot fi comandate intre orele 8.00-18.00 telefonic la 0740.100.362 – Elena sau 0728.402.925 – Dana. Comenzile primite pana la ora 13.00 se livreaza in aceeasi zi.

Plata se face la livrare cu numerar sau card, iar comanda minima este de 90 lei.

Produse din gospodarie este o afacere de familie, construita din dorinta de a redescoperi gustul fructelor si legumelor din copilarie si ofera verdeturi de primavara proaspete, crescute natural, fara stimulenti, punand la dispozitia clientilor un cos standard actualizat saptamanal.

Gradina se afla in Falastoaca, judetul Giurgiu, la doar 25 km de Bucuresti, unde se cultiva diverse fructe si legume, verdeturi si plante aromatice, in functie de sezon. In culturi se folosesc doar ingrasamant natural, fertilizator organic si apa.

Livreaza prin curier in Bucuresti, in 24 – 48 ore, pe principiul unui cos de produse standard pentru o familie de 3-4 persoane. Pachetele se fac luni, marti si miercuri pentru a avea siguranta ca vor ajunge pana vineri la clienti. Se poate comanda si separat, dar preturile variaza. De asemenea, exista si optiunea unui abonament saptamanal.

Un cos poate contine: 2 kg morcovi-10 lei, 2 kg mere-10 lei, 1 kg sfecla rosie-5 lei/kg, 1 legatura/bucata pastarnac-3 lei, 1 legatura patrunjel radacina-3 lei, 1 telina-3 lei, 1 borcan gem (la alegere- capsune, caise, prune)-10 lei, 1 borcan de castraveti sau 1 borcan de gogosari- 6 lei, 1 sticla cu suc de rosii-15 lei, 1 borcan ardei iute/bulgaresc tocat-10 lei, 1 borcan cu sfecla cu hrean-10 lei. Costul total este 120 lei, cu taxa de transport inclusa.

Varietatea cosului cu bunatati se publica saptamanal pe pagina de Facebook.

Etalon pentru comertul cu carne de vita, Ferma Baciu este o afacere de familie infiintata in 2012, care prepara friptura din carne maturata de vita si o livreaza la domiciliu, in Bucuresti, in fiecare zi.

Ferma Baciu este amplasata la 15 kilometri de Calarasi, in localitatea Gradistea, unde sunt crescute vaci din rase frantuzesti, cu o dieta special constituita doar din cereale cultivate in ferma, fara adaosuri artificiale. 

Printre produsele din carne de vita, ferma recomanda pentru gratar/grill: antricot fara os maturat de vita – 116 lei/kg, muschiulet de vita – 132 lei/kg, coste de vita (this sliced) – 35 lei/kg sau carnati vita-oaie – 29 lei/kg.

Carnea proaspata de vita si preparatele proaspete de vita-oaie se livreaza in sectoarele 1 si 2 din Bucuresti, iar comenzile se plaseaza telefonic la 0722.255.947, de luni pana duminica, intre orele 12:00-20:00. Comanda minima este 200 lei. Pentru zonele Pipera, Tunari, Baneasa, Otopeni si Herastrau comanda minima este 100 lei.

Legume Fericite livreaza si in aceasta perioada atat in Bucuresti, cat si in tara, cu exceptia catorva localitati

“Legume fericite” este o afacere de familie, o ferma de legume si fructe ecologice din Tartasesti, judetul Dambovita, care are un stand si in Piata Amzei, Bucuresti. Activitatea s-a restrans acum la comenzi online (fructe, legume si alte produse organice) prin magazinul lor online, www.legumefericite.ro. In Bucuresti, livrarea se face de catre echipa Legume Fericite, iar comenzile din tara se onoreaza prin curier DPD. Datorita numarului mare de comenzi, zilele de livrare sunt putin decalate.

Pe site si pe pagina lor de Facebook se posteaza constant noutati despre acest aspect, dar nu numai. Livrarile se fac in conditii de maxima sigurata: se folosesc pungi de hartie, cat mai mult vrac, se incearca livrarea fara contact fizic cu persoana sau banii (plata se face prin virament bancar) etc.

Nasul Rosu este o ferma ecologica din Palanca, Prahova, cu sediu in Bucuresti, care livreaza atat in capitala, cat si in tara

Nasul Rosu ofera produse sanatoase, gustoase si proaspete din ferma proprie, de la producatori locali, dar si din afara tarii. Comenzile se pot plasa online, telefonic, direct la magazin sau se pot plasa prin Glovo. In magazinul online Nasul Rosu gasiti diverse variante de “cutii”, cum ar fi cutia cu lamai, mere, radacinoase, cartofi colorati, afine, ananas, avocado – toate bio. In acest caz, livrarea se face prin curier SameDay. Numarul de telefon la care puteti plasa comenzi este 0754211696, echipa Nasul Rosu le pregateste si le ridicati din magazinul din Str. Cornescu nr. 12, Bucuresti, intr-un interval stabilit. Plata se face doar cu cardul sau telefonul.

Daca locuiti in zona magazinului fizic, puteti merge si acolo, accesul fiind acum limitat la 3 persoane (pentru curte, zona de legume), 2 persoane (camera mare) si 1 persoana (casa de marcat). Se poate comanda si prin Glovo, mai multe informatii despre aceasta forma de livrare puteti gasi aici.

La Epiceria Nasul Rosu se aduce periodic si carne de porc mangalita de la Ferma Bunicului Mangalita, o afacere de familie care livreaza in Bucuresti si Constanta. Mai multe detalii despre oferta de produse Nasul Rosu puteti gasi pe site, pagina de noutati sau pe pagina lor de Facebook.

All Farm Market si-a dorit crearea unei platforme in care fermele si consumatorii sa fie in legatura directa

In magazinul online All Farm Market gasiti o gama larga de produse de la sucuri si siropuri naturale, dulciuri, ulei, condimente, produse bio si apicole pana la specialitati din carne, lactate, branzeturi, bunatati la borcan, vinuri si bere. Livrarile se fac si in aceasta perioada in toata tara, cu precizarea ca pentru produsele alimentare refrigerabile, livrarea la domiciliu este disponibila numai pentru Bucuresti si Ilfov. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina lor de facebook.

Granita Urbana este “magazinul producatorului roman”, o bacanie moderna care pastreaza viu gustul preparatelor traditionale

Magazinul din Otopeni, dar si cel online ofera  produse de bacanie, miere, paine si patiserie, produse hand made, bere, vin, specialitati din peste, cosmetice organice 100%, mezeluri naturale si legume si fructe. In perioada aceasta, comenzile se onoreaza numai prin livrare la domiciliu, iar echipa Granita Urbana face periodic propuneri de produse. Aceasta afacere de familie a inceput din dorinta de a fi o poarta a produselor naturale, locale catre zonele urbane ale tarii. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina de Facebook Granita Urbana.

Real Foods livreaza acasa produse naturale si proaspete, de la producatori mici si ferme de familie din toata tara

Real Foods s-a reorganizat pentru aceasta perioada, asa ca bacania din Pipera Plaza este destinata acum procesarii si operarii comenzilor online, realizate pe site, dar este deschisa clientilor care doresc sa isi ridice comenzile direct de acolo. Pentru cei care vor sa faca cumparaturi direct de pe rafturile bacaniei, magazinul din Pipera Plaza este deschis doar duminica, iar cel din Soseaua Pipera nr. 6 functioneaza dupa program normal. Plata se face numai online, cu cardul.

Echipa Real Foods recomanda ca, inainte de a plasa o comanda, sa cititi mesajul de pe site sau ultimul mesaj din sectiunea “Contact”. Comenzile sunt deschise pana se ajunge la capacitate maxima. Daca pe site scrie ca nu se mai preiau comenzi si sunteti intr-o situatie speciala, Real Foods va incurajeaza sa ii contactati prin formularul de pe site. Mai multe detalii puteti afla si de pe pagina de facebook Real Foods.

#TeamFresh ofera un sortiment bogat de fructe, legume proaspete si microplante, care acopera nevoi diverse, de la decor culinar la nutritie

S-a nascut din colaborarea intre o companie specializata in distributia produselor proaspete si liderul pietei de salate din piata noastra, Eisberg Romania si s-a adresat initial sectorului HoReCa si altor procesatori care folosesc legume, fructe si salate.

In contextul actual al declararii starii de urgenta, au deschis o divizie pentru livrari destinate persoanelor fizice, pentru cei care nu vor sau nu pot sa mai iasa din locuinte. Astfel, #TeamFresh a pus la punct o solutie moderna de distributie pentru ei si livreaza legume, fructe, salate si verdeata, bacanie, samburi si seminte, in judetul Ilfov. Poti verifica zona de livrare aici: http://eshop.teamfresh.ro/livrare.

Comenzile se pot face: telefonic la numerele 0733 773 227, de duminica pana vineri: 21.00 – 15.00, iar sambata 06.00 – 14.00 , prin email la [email protected] sau direct de pe site www.teamfresh.gomag.ro. Nu exista o valoare minima, iar plata se poate face prin transfer sau card bancar. Pentru detalii acceseaza http://eshop.teamfresh.ro/metode-de-plata

Fresh Microgreens inseamna un business social responsabil, de la ferma, direct la tine acasa

Ferma a fost infiintata in 2013 si a crescut ca o afacere de familie. Este primul producator local de microplante din Romania si, in acest moment, cel mai apreciat de profesionistii HoReCa, care se dedica zilele astea si persoanelor fizice.

Au pregatit impreuna cu partenerii lor 5 pachete cu legume, fructe, salate, microplante, verdeturi si plante aromatice, pe care le vor duce direct in casele oamenilor in maxima siguranta. Livreaza cu flota proprie, cu personal instruit si in conditii stricte de igiena, direct de la ferma.

Vezi pachetele disponibile aici: https://microgreens.ro/categorie-produs/legume-direct-acasa/

Comenzile se fac website-ul in sectiunea de magazin: https://microgreens.ro/magazin, fie prin mesaj privat pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MicrogreensRomania.

Plata se face doar online, iar pachetele sunt disponibile in Bucuresti, Ploiesti si Ilfov. 

Pentru ca in timpurile acestea, care ne pun la incercare, trebuie sa fim solidari unul cu celalalt, Microgreens pune la dispozitia cumparatorului un pachet cu 12 microplante, dintre care 4 le ofera gratuit, pentru a fi folosite in salate, in smoothie, amestecate in garnituri sau crude.

De asemenea, au pregatit si abonamente, in functie de numarul persoanelor din familie. Acestea sunt Family Green, Optimus Green, Prime Green, Starter Detox si Detox Plus. Se fac 4 livrari pe saptamana si se pot comanda de luni pana vineri intre 9-17, la telefon 0729 315 479.

Transportul este gratuit in Bucuresti si Ploiesti. Pentru transport in tara costurile sunt de 15 lei per livrare prin curier rapid TNT. Detalii aici: https://microgreens.ro/categorie-produs/abonamente/.

Zimbria transmite clientilor bucuria gustului traditional romanesc, din 2011

De 9 ani ofera oamenilor specialitati din carne, productie proprie si branzeturi de Covurlui, aduse din ferma, iar eforturile lor sunt concentrate asupra calitatii. Produsele respecta retetele si modul de preparare si au fost transmise din tata in fiu, inca din anii ‘50, astfel incat, azi, toata lumea sa se poata bucura de gustul traditional din Covurlui. Prezenta la numeroasele targuri de produse traditionale la care participa in mod constant, reprezinta o modalitate foarte buna pentru a-si promova brandul, atat pe piata din Romania, cat si din strainatate.

Produc si livreaza zilnic toata gama de produse Zimbria, specialitati din carne, “direct din Afumatoare” si branzeturi proaspete cum ar fi casul, urda, telemeaua de oaie, capra sau vaca.

Comenzile se pot face telefonic de luni pana duminica intre 10.00-18.00, la numarul 0725 269 769 sau online 24h din 24 pe bit.ly/Zimbria_Magazin_Online.

Starea de urgenta in care ne aflam astazi a facut ca produsele #zimbria sa ajunga, pe 2 aprilie, ca donatie, la Spitalul de Boli Infectioase Galati. De asemenea, pentru a acoperi un segment complet de alimente proaspete, Zimbria impreuna cu prietenii de la Brutaria Artizanii, aduce zilnic paine proaspata in magazinele din Bucuresti. Daca nu poti ajunge, poti comanda si telefonic, alaturi de alte produse ale lor, la 0725 269 769 sau prin email la [email protected].

De mai mult timp lucreaza la “kit de supravietuire pentru iubitorii de aventura”, destinat oamenilor de munte si caselor de vacanta. Au hotarat ca din 26 martie acest produs functional, menit initial sa te astepte la o cabana izolata sau la casa de vacanta, sa devina un produs care poate sluji cu adevarat populatiei.

Astfel, au gandit un continut pentru vremurile in care ne aflam: consistent, rezistent, gustos si usor de rationalizat pe o perioada mai lunga. Rezerva de hrana contine branza la saramura si framantata, muschi si jambon de porc, carnat de porc, fiecare de cate 2kg si, o cutie din lemn reutilizabila. Aceasta este valabila cel putin 6 luni, are un pret de 660 lei si se poate comanda doar telefonic.

Caralat este o afacere de familie din Branesti – Ilfov care produce lapte din 1992

Povestea familiei Caras a inceput odata cu cumpararea unei mori de grau, in 1991. Au devenit furnizori de faina pentru cateva brutarii din Bucuresti, dar problema lor era tarata ramasa din macinarea graului. Au fost sfatuiti sa cumpere animale pe care sa ale creasca cu tarata si apoi sa le vanda. Au inceput cu doua vaci si au ajuns astazi la 150.

In primii doi ani au vandut laptele cunostintelor si prietenilor. Din 1995 pana in 2012 au livrat catre fabricile de procesare. Din 2012 pana in decembrie 2015 au vandut prin intermediul automatelor de lapte, amplasate in 15 statii de metrou din sectoarele 2, 3 si 4. Dupa marea tragedie de la Colectiv, Metrorex, pe motive ISU, a decis sa scoata automatele din statii.

Din decembrie 2015 a inceput o alta etapa in viata lor pentru ca si-au extins activitatea si au devenit furnizori de produse proaspete direct din ferma aduse la usa casei sau la birou.

Familia Caras este angajata in producerea si distributia de produse naturale de cea mai inalta calitate. Fie ca este vorba de lapte si lactate, paine si patiserie, pui si oua, legume si fructe, carne sau preparate acestea sunt foarte atent selectate.

Daca vrei sa incerci produsele lor o poti face direct pe site https://www.caralact.ro/servicii-acasa/, livrarea se face in Bucuresti si localitati limitorfe. In Bucuresti, aceasta se face in functie de sectorul in care locuiesti. Plata se face la livrare, numerar sau card. Valoarea minima a comenzii este de 100 lei in Bucuresti si 200 lei in alte localitati. Livreaza si in institutii, detalii aici: https://www.caralact.ro/livrari-la-institutii/

O afacere de familie a devenit Camara Romaneasca pentru sute de clienti

Un vechi obicei al familiei Niculae a devenit o traditie anuala. Pe vremuri aceasta pregatea pentru prieteni diverse produse care aveau sa ajunga pe mesele lor in preajma sarbatorilor, iar apoi si in restul anului. Asa a luat nastere camara celor dragi, care a crescut in fiecare an, la fel si productia.

In fiecare an, la inceput de sezon au grija sa aleaga cele mai bune vinete pentru zacusca, cei mai buni castraveti pentru minunatele borcane de muraturi in saramura sau otet si, desigur cele mai gustoase rosii pentru sucurile care dau gust mancarurilor. In preajma sarbatorilor se asiguraa ca porcul are destula grasime pentru topit, astfel incat sa puna la garnita cele mai fragede bucati de carne.

Camara Romaneasca a devenit un loc de aprovizonare pentru mai multe familii care cauta produse proaspete, preparate traditionale si desigur mancare gatita pe comanda pentru mesele de sarbatori sau evenimente. Folosesc metode de conservare traditionale, iar produsele sunt 100% naturale.

Zacusca si muraturi, dulceata si gemuri, preparate traditionale din carne, preparate gatite de toate acestea te poti bucura printr-o comanda direct pe site https://kyte.site/orders.

Produsele si mancarurile gatite se livreaza conform termenului mentionat pe site, in Bucuresti si Ilfov. Poti solicita meniul saptamanal prin formularul de contact pe https://www.camararomaneasca.ro/contact-camara-romaneasca, Messenger sau la telefon 0724 614 723.

Livrarea se face in intervalul 12:00-16:00, in zilele de marti si vineri si este gratuita. Comanda minima pentru Bucuresti este de 100 lei, pentru Ilfov de 250 lei. Plata se face ramburs.

Legume proaspete de sezon pot ajunge la voi in casa o data pe saptamana

Ferma ecologica biodumbrava situata la cativa kilometri in afara Bucurestiului livreaza o data pe saptamana legume proaspete de sezon precum salata verde, baby spanac, rucola si altele, cat si legume si fructe congelate bune pentru prepararea unui smoothie sanatos. Ferma le pune clientilor la dispozitie si o gama de produse traditionale precum dulceata din mere, muraturi asortate, pasta de tomatem compozitia fiind preparata in mod traditional la foc de lemne si din legumele culese din gradina acestora. O alta optiune din meniul Biodumbravei sunt legumele si fructele deshidratate, una din cele mai bune metode ecologice de conservare a acestora. Puteti opta pentru rosii sau mere deshidratate, cat si pentru condimente bio bune de pus in mancare precum vegeta – mix din 21 de legume sau ardei iute. Preturile sunt curpinse intre 3 – 15 lei, iar comenzile se pot plasa pe site-ul www.biodumbrava.ro , iar pentru mai multe detalii la numarul de telefon 0724 543 869 sau pe pagina acestora de Facebook.

Comanda minima este de 70 RON, comenzile pleaca de la ferma in ziua de miercuri si ajung la clientii din Bucuresti in ziua de joi. Valoarea comenzii se poate achita prin card sau la primirea acesteia direct la curier.

Cosul de verdeturi saptamanal pentru o viata sanatoasa

Legumele proaspete culese din gradina proprie din comuna Isalnita, judetul Dolj. Sunt livrate in fiecare weekend in Bucuresti.  Pachetul de 50 de lei contine: 35 buc ridichi rosii 35 fire ceapa verde, 10 fire usturoi verde, 5 legaturi de verdeata. La cerere se poate adauga spanat, loboda sau salata verde.

Avand in vedere situatia actuala, se livreaza la domiciliu, o data pe saptamana, sambata si duminica,  pachete in valoare de minim 50 de lei. Comenzile se pot plasa pe pagina de facebook Gradina de pe vale – Isalnita, iar livrarea se face in fata portii sau a blocului

Origini livreaza produse naturale din lapte, peste si pasari de curte

Pe www.origini.ro veti putea accesa produsele sunt disponibile sau care pot fi pregatite în decursul săptămânii la ferma acestora. In meniu se regaseste piept copt si afumat de rata, piftie, carnati, slanina afumata, antricot de vita, lapte, oua, cascaval, iaurt, lapte batut si gaini de curte. Preturile sunt cuprinse intre 7 si 120 de RON.  Comenzile pot fi plasate pe aceeasi platforma pana miercuri dupa-amiaza la ora 17.00 pentru a le putea primi in cursul zilei sau joi si vineri, acestea fiind singurele zile in care comenzile pot ajunge la voi acasa. Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 120 de lei. In cazul in care comanda plasata depaseste valoarea de 150 de lei se aplica o reducere de 10%.

Bunatati ca la bunica dulceata, cozonac si produse din camara aduse la usa casei

Ferma din Curte are o varietate de produse proaspete printre care curcan, pui, cascaval, dulceturi, oua, miere si produse din camara chiar si carne la garnita in untura, muraturi produse naturale cu gust autentic ca pe vremuri si cozonaci.  Cu preturi ale produselor cuprinse intre 20 si 70 de RON, livrarea este realizata cu masini frigorifice in fiecare joi, in Ploiesti, Bucuresti, Ilfov si in fiecare vineri , din 2 in 2 saptamani in Brasov, Baicoi, Campina, Breaza, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga. Comenzile trebuie plasate pana Miercuri la ora 10:00 pentru comenzile cu livrare joi si pana joi la ora 10 pentru comenzile cu livrare vineri. Livrarea se realizeaza direct la adresa/usa voastra, avand posibilitatea de a alege intervalul orar in care curierul sa va aduca produsele.

Magazinul hoinar aduce delicii traditionale in dar

Magazinul hoinar este o pravalie cu alimente naturale: branzeturi traditionale, pui de tara, produse traditionale de carmangerie, bacanie artizanala, uleiuri presate la rece, zacusti, dulceturi, sucuri de rosii, de mere, pere, siropuri, miere bruta de albine, toate facute in casa sau mici ateliere. Preturile variaza in functie de greutatea acestora pe care o puteti selecta pe platforma https://hoinar-alimente-naturale.ro/. Afacerea sprijina productia locala, produsele venind din partea mai multor producatori si stranse de un singur curier care realizeaza livrarile in Bucuresti doar joi si vineri in intervalul orar 12:00 – 18:00. Pentru mai multe detalii ii puteti contacta si la numarul de telefon 0771 019 771.

Citește în continuare